office@bgdrc.com  
 Tel: 060 380 30 50 Ulica:Kraljevića Marka 21
Radno vreme servisa: Pon - Pet, 9:00h - 16:30h
laptop servis racunara
desktop servis racunara
servis racunara softver
servis racunara spašavanje podataka

OFFICE INSTALACIJA

INSTALACIJA OFFICE PAKETA

Servis računara Bgd računarski centar nudi vam uslugu instalacije i podešavanja svih verzija Microsoft Office paketa. Office instalacija sadrži skup MS Office proizvoda dizajniranih da vam olakšaju i učine profesionalnijim rad. Office instalacija uključuje Microsoft Word, Powerpoint, Excel, Access, OneNote i Outlook. Opciono servis računara instalira Microsoft Project i Viso. Instalacija Office-a je dostupana za PC i Mac korisnike.

servis racunara

Postoje različite verzije Microsoft Office proizvoda. Nemaju sve verzije Office instalacija iste aplikacije i mogućnosti. Nije svaka Office instalacija ista. Na primer, Microsoft izdanje “Home and Student” namenjeno je povremenim korisnicima i studentima, mada može da ga koristi i širi spektar potrošača. Druga Office instalacija je “Home and Business”, ova verzija nudi malu varijaciju koja čini proizvod korisnijim, dodaje aplikaciju Outlook.

“Home and Business” office instalacija ima za ideju da ponudi proizvod namenjen vlasnicima malih preduzeća i kućnim poslovnim korisnicima. Za velika preduzeća i korporacije, postoje office instalacija Professional i Professional Plus paketa. Office Professional Plus je integrisani skup Microsoft aplikacija za posao i preduzeća. Office Professional Plus uključuje sve programe u sistemu Office Standard (Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint, i Word), kao i Publisher, Access, i Skype for Business.

Postoji i standardno izdanje Microsoft Office instalacije koje uključuje:

  • Excel: Aplikacija za tabelarne proračune sa alatima za analizu podataka i vizuelizaciju.
  • OneNote: Aplikacija za pravljenje beleški koja omogućava da se različite vrste sadržaja dele među članovima tima.
  • Outlook: Menadžer informacija koji integriše e-poštu, kalendar, kontakte i zadatke.
  • PowerPoint: Program za prezentaciju grafike sa mogućnostima za tekstualne efekte, zvuk i animaciju.
  • Publisher: Program za stono izdavaštvo koji omogućava ljudima sa osnovnim dizajnerskim veštinama da kreiraju širok spektar publikacija.
  • Word: Program za obradu teksta sa svim funkcijama.

Odlična stvar u vezi sa Standard izdnjem office instalacija je to što dobro funkcioniše za širok spektar potrošača. Sve osnovne važne aplikacije su tu uz dodatak Outlook-a za upravljanje e-poštom i komunikacijama i Publisher-a za lake mogućnosti profesionalnog dizajna radne površine.

Dakle, da li je zaista važno koje ćete izdanje izabrati? Da i ne. Ako već imate „Professional Plus“ i povremeni ste korisnik, nema problema. Osnovne aplikacije su i dalje iste i odrađivaće posao. Međutim, ako ste povremeni korisnik koji namerava da kupi Office paket, verovatno nećete želeti da potrošite novac na verziju „Professional Plus“ za aplikacije koje nećete koristiti. Konsultujte servis računara Bgd računarski centar, daćemo sve od sebe da vam olakšamo izbor.

Najnovija verzija Microsoft Office-a je Office 2021. Office 2021 dolazi u tri izdanja (kao što je gore navedeno), Home and Student za Pc/Mac, Home and Business za Pc/Mac, Microsoft Office Professional i Microsoft Office Professional Plus. Verzije za desktop računare se značajno razlikuju od Office-a 365. Potrošači kupuju trajnu verziju i plaćaju samo jednom za softver, dok je Office 365 usluga zasnovana na pretplati koja nudi ažurirane verzije Office proizvoda.

Starije verzije Microsoft Office-a su i dalje dostupne a najpopularnije verzije Office-a pre 2021. su Office 2016 i Office 2010. Izdanja za Pc/Mac su slična bez obzira na operativni sistem ali ipak postoje male razlike između PC i Mac verzije Microsoft Office-a. Te razlike su prvenstveno u načinu na koji aplikacije funkcionišu, a ne u razlikama u aplikacijama koje su uključene u Microsoft Office.

Verzije Microsoft office programa

Datum Naziv
August 24, 1995 Office 95
June 20, 1997 Office 97
June 7, 1999 Office 2000
May 31, 2001 Office xp
August 19, 2003 Office 2003
January 30, 2007 Office 2007
JApril 15, 2010 Office 2010
January 29, 2010 Office 2013
September 22, 2015 Office 2016
September 24, 2018 Office 2019
October 5, 2021 Office 2021

Microsoft Office 2021 Edicije

Četri glavne verzije Office 2021 za Windows i dve za Mac OS

  • Home & Student za PC/MAC: Uključuje samo osnovne aplikacije.
  • Home & Business for PC/MAC: Uključuje osnovne aplikacije plus Outlook.
  • Professional: Uključuje osnovne aplikacije plus Outlook, Publisher i Access. Koristi metod Vindovs Installer za vanmrežnu instalaciju.
  • Professional Plus: Uključuje osnovne aplikacije plus Outlook, Publisher, Access i Skype for business. Koristi metodu Click-to-Run za onlajn instalaciju.

Office Home and Student uključuje osnovne aplikacije kao što su Word, Excel, i PowerPoint. Takođe dolazi sa OneNote aplikacijom za pravljenje beleški koja vam omogućava da kreirate detaljne beleške koristeći tekst, slike, muziku, web veze i još mnogo toga. Ovo izdanje Office 2021 je idealno za studente, nastavnike i kreativne pisce.

Office Home and Business – Izdanje Microsoft Office-a za kućnu i poslovnu upotrebu uključuje vodeće osnovne proizvode, Microsoft Word, PowerPoint i Exel. Uključuje Outlook umesto OneNote-a, uz pretpostavku da su upravljanje e-poštom i funkcije važnije za vlasnika preduzeća od vođenja opsežnih beleški. Outlook vam omogućava da efikasno pratite sastanke i projekte i upravljate njima, plus dobijate vrhunsko upravljanje e-poštom.

Office Office Standard – Standardna verzija Microsoft Office-a vam donosi 3 osnovne aplikacije, Word, Excel, PowerPoint, plus dobijate Outlook i Publisher. Ovo se može posmatrati kao proširena verzija Office Home and Business. Microsoft Publisher je aplikacija za stono izdavaštvo koja omogućava moćan dizajn mnogih različitih tipova dokumenata, od biltena do postera. Ova verzija Microsoft Office-a je, međutim, dostupna samo putem količinskog licenciranja. To znači da će se standardna verzija Office-a prvenstveno koristiti za škole i preduzeća koja kupuju masovne licence.

Office Professional - Razlika između ove verzije Microsoft Office-a i ostalih verzija je uključivanje Microsoft Access-a, moćne baze podataka. Ako je vašem preduzeću potrebna aplikacija za bazu podataka, ovo je verzija koju tražite. Takođe uključuje Microsoft Publisher i ne zahteva količinsko licenciranje.

Office Professional Plus - Ovaj uključuje osnovne aplikacije, Word, Excel i PowerPoint. Takođe uključuje Publisher, Access i Skype for Business. Ovo je za velike korporacije i vlasnike moćnih preduzeća sa mnogo zaposlenih. Količinsko licenciranje samo za ovu verziju.

Bgd racunarski centar

Podeli:

servis racunara

Kontakt podaci

BGDRC podaci

instalacija office paketa
Call Now