0
office@bgdrc.com  
 Tel: 060 380 30 50 Ulica:Kraljevića Marka 21
Radno vreme servisa: Pon - Pet, 9:00h - 16:30h
laptop servis racunara
desktop servis racunara
servis racunara softver
servis racunara spašavanje podataka

Napravi narudžbu

DOSTAVA

300,00 Dinara

UKUPNO

0

(PDV je uračunat u cenu)

Odaberite način plaćanja:

Pre isporuke, prodavac će Vas kontaktirati da potvrdite kupovinu, zato je neophodno da ostavite validne podatke.

Troškove dostave plaća Kupac, zajedno sa poručenim proizvodom ili proizvodima i kupoprodajnu cenu uvećanu za vrednost dostave plaća kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Klikom na dugme naruči potvrđujem da sam pročitao i da prihvatam procedure i uslove kupovine

DESKTOP SERVIS

Bgd racunarski centar Popravka desktop računara

Desktop servis BGD računarski centar popravlja i dijagnostikuje sve kvarove na desktop računarima. Otklanjamo sistemske kvarove koji obezbeđuju osnovne funkcije desktop računara. Instaliramo i popravljamo operativne sisteme, aplikativni softver i programe koji se koriste za specifične zadatke. U desktop servisu BGD računarskog centra rešavamo probleme na svim hardverskim komponentama desktop računara. Popravka desktop računara obuhvata popravku monitora, miševa, tastatura, HDD/SSD diskova, sistemskih jedinica (grafička kartica, zvučna kartica, memorija, matična ploča, procesor) itd.

Desktop servis PC računara popravlja i nadograđuje desktop računare. U desktop servisu povećavamo produktivnost i performanse desktop računara. Naš servis računara daje sve od sebe da produži životni vek svakog desktop računara.

Servis PC računara

Neke od uobičajenih popravki desktop PC računara koje pružamo u desktop servisu:

Popravka matične ploča

Matična ploča predstavlja jezgro računara. Sve komponente se povezuju sa njom i ona čini osnovu za sve u desktop računaru. Servis desktop računara BGD računarski centar vrši dijagnostiku, popravku ili zamenu svih vrsta matičnih ploča desktop računara. Desktop servis dijagnostikuje kvarove na ležištu procesora, regulatorima napona, skupu čipova i drugim delovima matične ploče. Popravka matične ploče je usluga koja se vrši u servisu računara.

Dijagnostika i zamena procesora

Procesor je motor desktop računara. Naziva se i CPU (engl. Central Processing Unit – jedinica centralnog procesora). U servisu desktop računara znamo da je procesor jedan od najskupljih delova računara zato posebnu pažnju posvećujemo dijagnostici i odrađujemo detaljne analize pre zamene procesora. Naš servis računara podešava procesor za optimalno izvršavanje programskih instrukcija bilo kog softvera. Dijagnostika i zamena procesora se vrši u servisu desktop računara.

Zamena memorije (RAM)

RAM (engl. Random Access Memory – memorija sa direktnim pristupom) je primarna memorija i ona sadrži sve programe i podatke koje procesor koristi u datom trenutku. Neispravna memorija može da uspori računar ili da onemogući rad operativnog sistema. Desktop servis računara testiraće memoriju i ukoliko je potrebno zameniti je ispravnom. Zamena memorije (RAM) je usluga na koju desktop servis računara daje garanciju.

Popravka ili zamena kućišta

Postoji mnogo različitih vrsta kućišta, od malih i tankih, koja leže horizontalno na stolu, do velikih koja stoje uspravno na podu. Kućišta su šasije u koje se smeštaju matična ploča, napajanje, diskovi, adapterske kartice i bilo koji drugi fizički delovi u sistemu. Neka kućišta sadrže ventilatore za hlađenje računarskog sistema. Servis desktop računara popravlja ili menja delove ili cela kućišta računara. Popravka ili zamena kućišta vrši se u servisu desktop računara.

Popravka ili zamena napajanja

Glavni zadatak napajanja je da pretvara naizmeničnu struju 220V u jednosmernu 3.3 V, 5 V, 12 V, koliko računarski sistem zahteva za rad. Napajanja skupljaju najveću količinu prašine koja na kraju dovede do lošeg hlađenja i oštećenja komponenti. Servis desktop računara vrši popravku ili zamenu napajanja. Popravka ili zamena napajanja dolazi uz garanciju servisa desktop računara.

Unutrašnje čišćenje računara

Toplota je najveći neprijatelj desktop računara. Tokom vremena, unutar računara skuplja se prašina koja ugrožava efikasnost halđenja, što rezultira kraćim životnim vekom komponenti računara. Servis desktop računara nudi uslugu čišćenja desktop računara. Čišćenjem računara dobijate “heat sink” i ventilatore očišćene i dovedene u stanje da vrše funkciju pravilnog hlađenja desktop računara. Unutrašnje čišćenje računara je usluga kojom se dovodi vaš računar u dozvoljeni temperaturni opseg.

Zamena termalne paste

Zamena termalne paste na CPU je usluga koja je uključena u unutrašnje čišćenje računara. Naš servis računara koristi proverene i najkvalitetnije termalne paste. Termalna pasta vremenom izgubi svojstvo provodnika temperature, tako da se periodično mora menjati na svakom desktop računaru. Zamena termalne paste radi se takođe i na GPU odvojeno ili u kombinaciji sa čišćenjem računara.

Problem sa ventilatorima

Problemi sa ventilatorima unutar desktop računara mogu da onemoguće pravilno hlađenje računarskog sistema. Ventilatori mogu da se popravljaju ili menjaju tj. nadograđiju.

CPU hlađenje problem

CPU hlađenje problem se obično javlja kod zahtevnih radnih opterećenja (kao što je igranje igara) kada se dovodi računar do prekomernog stvaranja toplote. Pregrevanje može dovesti do problema sa CPU što se manifestuje padom performansi. Servis računara će rešiti probleme sa pregrevanjem CPU i dovesti desktop računar do najboljih preformansi.

Rešavanje problema sa hard diskovima

Hard disk je primarna računarska memorija za arhiviranje i čuvanje podataka. Tu se nalaze kopije svih programa i podataka. Hard diskovi su na neki način ograničenog vremenskog trajanja. Često kažemo u servisu računara da redovan servis najbolje spasava podatke i čuva hard disk. Servis desktop računara radi regeneraciju ili zamenu hard diska na desktop računaru. Rešavanje problema sa hard diskovima je osnovna usluga servisa računara.

SSD disk ugradnja

SSD disk ugradnja je usluga desktop servisa Bgd računarski centar. Desktop servis takođe vrši popravku ili oporavak diskova na desktop računaru. Naš servis desktop računara obezbeđuje SSD diskove najboljeg kvaliteta. Rešite problem sa diskom tako što ćete pozvati desktop servis računara Bgd računarski centar. SSD disk ugradnja je usluga u kojoj na svaki zamenjen disk dajemo garanciju servisa.

Optički uređaj, CD-ROM, CD-R ili DVD-ROM

Optički uređaj, CD-ROM, CD-R ili DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW je u osnovi medijum koji može da čita diskove, tj. uređaj koji može da čita i zapisuje informacije na diskovima. Postoje upisive ili prepisive verzije diskova i uređaja. Servis desktop računara rešava sve probleme koje imate sa optičkim uređajima.

Ugradnja Wi-Fi kartice

Desktop servis BGD računarski centar vrši ugradnju Wi-Fi kartice na desktop računarima. Wi-Fi kartica može biti interna koja se nalazi unutar kućišta ili externa koja se priključuje na USB priključak.

Zamena CMOS baterije

CMOS baterija napaja BIOS na desktop računaru. Ukoliko imate problem sa podešavanjem vremena (sat i datum) ili ako računar neće da podigne sistem, servis računara je tu da pomogne. U desktop servisu vršimo zamenu CMOS baterije na svim desktop uređajima.

GPU, grafička kartica problem

Video kartica (GPU) upravlja prikazom na monitorima. Video kartice imaju četiri osnovna dela: video čip ili skup čipova, video RAM, DAC (engl. Digital to Analog Converter) i BIOS. Video čip je ono što stvarno kontroliše informacije na ekranu upisivanjem podataka u video RAM. GPU, grafička kartica problem se uglavnom manifestuje kada se na ekranu prikazuju izobličenja, šarene boje ili artefakti. Grafička kartica problemi su distorzije na ekranu koje nisu povezane sa problemima samog monitora ili flet kabla. Takođe GPU problem može izazvati potpuni izostanak slike sa ekrana. Servis desktop računara odradiće pravilnu dijagnostiku video čipa i ponuditi vam najbolje opcije popravke video kartice.

Zvučna kartica problem

Zvučna kartica je mali čip na matičnoj ploči koji pretvara digitalni signal u analogni koji čujemo preko zvučnika ili slušalica. Ukoliko imate problem sa zvukom na desktop računaru pozovite naš servis računara, mi imamo rešenja za svaki zvučna kartica problem.

Popravka tastature

Tastatura je osnovni uređaj na PC-ju koji se koristi za komunikaciju i upravljanje računarom. Tastature se mogu naći u velikom broju raznih veličina, oblika, sa različitim rasporedima tastera, koji su prilagođeni velikom broju jezika, kao i sa brojnim posebnim mogućnostima ili karakteristikama. Ukoliko imate problem sa tastaturom obratite se našem servisu računara, mi ćemo odraditi popravku tastature.

Popravka miša

Pomeranjem miša po stolu ili podmetaču odgovarajući pokazivač pomera se po ekranu računara. Obični miš, koji se koristi na PC-ju, ima dva tastera: jedan za izbor objekta koji pokazuje pokazivač i drugi za aktiviranje menija. Tasteri su jedan od najčešćih kvarova na mišu. Ukoliko imate problem sa mišom obratite se servisu računara.

Popravka monitora

Kod većine računara monitor je smešten u vlastito zaštitno kućište, odvojeno od kućišta i šasije računara. Monitori se uopšteno klasifikuju po tri glavna merila: veličina dijagonale u inčima, rezolucija u pikselima i brzina osvežavanja slike u hercima (Hz). Servis desktop računara bavi se popravkom monitora svih veličina i rezolucija.

Malware, adware, virus uklanjanje

Ukoliko primetite neželjene aktivnosti na desktop računaru, ukoliko desktop kompjuter uspori ili je prepun iskačućih prozora, ukoliko primetite bilo kakav zlonamerni softver, pozovite desktop servis, očistiti ćemo vaš PC računar i dovesti ga u ispravno stanje. Pogledajte našu uslugu čišćenje virusa i pronađite više informacija. Malware, adware, virus uklanjanje je usuga na koju desktop servis računara daje garanciju.

Instalacija softvera

Desktop servis BGD računarski centar, servis Kraljevića Marka obezbediće i instalirati softver koji vam je potreban. Pogledajte našu uslugu instalacija softvera za više informacija. Instalacija softvera dolazi sa podrškom i garancijom servisa računara.

Instalacija operativnog sistema

Ukoliko vam je potreban novi operativni sistem ili želite odraditi reinstalaciju, nadogradnju ili popravku postojećeg, naš desktop servis računara je tu da pomogne. Za više informacija pogledajte uslugu instalacija sistema. Instalacija operativnog sistema je usluga sa garancijom koju nudi servis desktop računara Beograd - BGD računarski centar.

Servis računara, laptopova, Kraljevića Marka 21

Podeli:

servis racunara

Kontakt podaci

BGDRC podaci

desktop servis1
Acer
Asus
Dell
HP
Lenovo
apple
Samsung
Intel
AMD
sony
Asus
Dell
servis racunara
Call Now