office@bgdrc.com  
  Tel: 060 380 30 50  Ulica: Brankova 21
Radno vreme servisa: Pon - Pet, 9:00h - 16:30h
laptop servis racunara
desktop servis racunara
servis racunara softver
servis racunara spašavanje podataka

Sigurnosne zakrpe za verziju 21H2

Microsoft je objavio sigurnosne zakrpe za Windows 10 verziju 21H2 sa zaštitom od neovlašćenog pristupa i još mnogo toga.

Gigant iz Redmonda je detaljno naveo da najnovije sigurnosne zakrpe za Windows 10 verziju 21H2 donose nekoliko novih “policy” postavki. One treba da pomognu poslovnim klijentima da spreče “PrintNightmare” i napade ransomver-a i slične pretnje. Ažuriranje uključuje još mnogo dopuna kao što su zaštita od neovlašćenog pristupa putem PowerShell komandi.

Outlook: “.pst is not a personal folder file”

Outlook kao email aplikacija i menadžer personalnih informacija izvršava sjajan posao koji ga čini boljim od drugih email programa. Mnogo ljudi koristi Outlook kao aplikaciju za primanje, slanje i čuvanje mail poruka i u većini situacija ne mogu priuštiti sebi gubitak takvih informacija. Ipak ponekad je teško rukovati Outlook programom, usled internih ili externih faktora koji stopiraju normalno funkcionisanje ili jednostavno kada ne startuje normalno, program postaje spor, zamrzava ili izbacuje poruku o grešci.

Premeštanje Outlook-a

U ovom postu pronaći ćete informacije koje će vam pomoći da premestite Outlook 2010, Outlook 2013 ili Outlook 2016 na novi računar na kom je instaliran Windows operativni sistem. Koraci su slični za sve verzije programa Outlook i sve verzije operativnog sistema Windows ali putanje ka datotekama mogu varirati. U ovom postu smo prikazali screenshot i meni iz Outlooka 2010 i Outlooka 2013.

Blog, servis računara, Bgd računarski centar

Laptop servis, popravka računara

servis računara zeleni venac, Laptop servis, Brankova 21,

Podeli:

servis racunara

home usluge prodaja blog kontakt