office@bgdrc.com  
 Tel: 060 380 30 50 Ulica:Kraljevića Marka 21
Radno vreme servisa: 9:00h - 16:30h
servis racunara it podrška
desktop servis racunara
servis racunara softver
servis racunara spašavanje podataka

QWARE - NOVA ROBNA MARKA ZA KANCELARIJE I GEJMERE

by Pirox International B.V. & BGDRC

Qwarelogo

IZ HOLANDIJE S LJUBAVLJU

 Čast nam je i zadovoljstvo da po prvi put u Srbiji predstavimo holandsku robnu marku Qware (Kjuver), čiji proizvodi već godinama krase kancelarijske stolove i gejmerske kutke širom Zapadne Evrope i koji će uskoro biti dostupna i kupcima u Srbiji.

 Naša matična firma, BGDRC, je dobila ekskluzivno pravo distribucije Qware proizvoda u Republici Srbiji i na našem blogu ćete uskoro moći da pročitate prikaze njihovih proizvoda, kao i da ih kupite preko naše firme.

 Qware nudi široku paletu proizvoda od kancelarijskih tastatura i miševa, preko opreme za strimere i autore podkasta svih vrsta, do gejmerskih slušalica i opreme za vlasnike konzola, poput Sony Playstation, Microsoft Xbox ili Nintendo Switch-a. Asortiman brenda Qware je koncipiran tako da svako može da nađe ono što mu je potrebno, a da istovremeno pruža mogućnost izbora proizvoda za svačiji džep.

QWARE ZA SVE – OD BIZNISA, DO IGRE I ZABAVE

 Robna marka Qware organizovana je u više grupa i podgrupa proizvoda. Uočavamo osnovnu podelu na periferne uređaje za upotrebu u poslovne svrhe, odnosno kancelarijsku dodatnu opremu za računare, zatim na periferne uređaje i opremu za gejmere, kako one koji se igranjem video igara bave amaterski, kao hobijem ili vrstom razonode, tako i za one koji se gejmingom bave profesionalno, a kao još jedna grupa proizvoda ističe se i oprema za strimere i podkastere, to jest za one koji se amaterski ili profesionalno bave emitovanjem ili objavljivanjem audio i video sadržaja na Internetu.

QWARE-FRESNO-MIS

 U okviru grupe proizvoda namenjenih radu u kancelarijskim i sličnim uslovima, gde svakako spada i rad od kuće, izdvajaju se više kategorija proizvoda, u koje spadaju: tastature, miševi, kombinacije tastatura i miševa, kao i stone lampe (sa i bez ugrađenih punjača za mobilne telefone).

QWARE-FRESNO-MIS1

 Među uređajima namenjenim gejmerima, razlikujemo dve osnovne podgrupe proizvoda: one namenjene amaterskim i profesionalnim igračima video igara koji prevashodno koriste računar kao uređaj na kome se bave gejmingom, i one koji su namenjeni igračima video igara na konzolama. U okviru opreme namenjene gejmerima koji koriste računare, Qware nudi više kategorija proizvoda, od tastatura i miševa prilagođenih igranju video igara, preko gejmerskih slušalica i stolica/fotelja za gejmere. Od kategorija proizvoda tu su još i podloge za miševe, kao i setovi opreme, koji uključuju – na primer: tastaturu, miša, podlogu za miša i slušalice. U svojoj ponudi opreme za igranje video igara, kreatori robne marke Qware su mnogo pažnje posvetili i svima koji u paralelnim svetovima video igara uživaju uz pomoć gejming konzola. Podela proizvoda u ovoj kategorija zasnovana je na vrsti konzole koju određeni igrač koristi, pa tako postoji veoma širok dijapazon dodatne opreme za svaku od tri vodeće marke konzola na tržištu: za Sony Playstation, Microsoft Xbox i Nintendo Switch.

QWARE-BOSTON-TASTATURA

 Posebnu grupu Qware proizvoda čini oprema za takozvane strimere i podkastere, odnosno sve one koji na Internetu uživo emituju ili objavljuju ranije snimljene audio i video sadržaje. Pre svega akcenat je stavljen na mikrofone izuzetnih performansi i kvaliteta, vrhunskog dizajna i funkcionalnosti. Tu su i stativi sa dopunskim osvetljenjem i uređaji koji upotpunjuju prve korake u video produkciji tinejdžera i adolescenata, koji svoje prve nastupe u digitalnom svetu igre, zabave i umetnosti imaju na društvenim mrežama i sličnim platformama. I ovde važi moto kojim se može opisati gotovo svaki Qware proizvod: vi birate čime želite da se bavite ili čime biste hteli da ispunite svoje slobodno vreme, a skoro sve naše proizvode možete koristiti u svakom od tih poduhvata i avantura.

QWARE-FLORENCE-TASTATURA

 Mnogi Qware proizvodi ne samo da su dizajnirani i napravljeni tako da se mogu koristiti kako za rad u kancelariji, tako i za igranje video igara ili izradu i emitovanje najrazličitijih audio i video sadržaja na Internetu, već se nemali broj Qware uređaja može simultano koristiti na više, čak i različitih uređaja koji koriste različite operativne sisteme. Tako, na primer, možete jednog miša ili jednu tastaturu koristiti za paralelni rad na tri zasebna uređaja. Po potrebi, lako i skoro trenutno, bez ikakvog zastoja u radu, možete takvim uređajem – na primer – neograničeno puta prelaziti sa rada na desktop PC-u, na Apple laptop i Android tablet – i sve to jednostavnim pritiskom na dugme.

 Sve Qware proizvode karakterišu visok kvalitet izrade i materijala korišćenih za njihovu izradu, privlačan dizajn, visok stepen funkcionalnosti, ergonomija koja vodi računa o svakom detalju i pristupačna cena.

LEPŠI DIZAJN I BOLJI KVALITET

 Kada raspakujete bilo koji Qware proizvod, prvo što ćete primetiti je da izgledaju bolje nego na profesionalno urađenim fotografijama koje se koriste u marketinške svrhe, kako na samom pakovanju, tako i na Internetu, što do sada nismo uočili ni kod jednog tehničkog uređaja na tržištu.

 Dizajn je originalan, kreativan, privlači pažnju, ali to čini na suptilan način, bez želje da napadne čulo vida i vizuelno gospodari prostorom u kome se nalazi. Tastature i miševi za gejmere, na primer, slobodno mogu da koriste čak i firme koje posvećuju puno pažnje elegantnom i nenametljivom uređenju poslovnog prostora. Istovremeno, svaki gejmer, strimer i influenser će sa ponosom moći drugima da pokaže isti taj Qware miš, tastaturu ili gejmersku fotelju.

 Tajna Qware proizvoda je u tome što je svaki njihov proizvod dizajniran i napravljen sa puno ljubavi i pažnje prema svakom detalju, koje se – uz svaki uređaj – iz Holandije šire Evropom i svetom. Qware je izgledom svojih proizvoda uspeo da spoji ono što je naizgled nespojivo – italijansku razdraganost, francusku lakoću življenja i holandsku nenametljivost.

QWARE-TULSA-HEADPHONES  Kada tome dodamo visok kvalitet izrade, ergonomiju prilagođenu većini korisnika, pouzdanost u radu i vrlo pristupačnu cenu, jasno je zašto su Qware proizvodi već dugo među najomiljenijim širom Zapadne, a sve više osvajaju i tržišta Centralne i Istočne Evrope.

 Tastature koje su podjednako dobro prihvaćene od strane novinara, gejmera i video montažera, miševi koje jednako rado koristite dizajneri, inženjeri i oni koji se profesinalno ili amaterski bave video igrama, mikrofoni i slušalice sa puno obožavatelja među strimerima, podkasterima i svima koji audio i video sadržaje vole da konzumiraju onlajn – sve je to deo Qware digitalnog ekosistema, stvorenog za maksimalnu produktivnost, užitak ili uspeh u gejmingu.

 Qware gejmerske slušalice, na primer, imaju odličan kvalitet zvuka, praktično je nemoguće naterati ih da izobliče zvuk bilo kojom vrstom muzike, lagane su i ne vrše jak pritisak na ušnu školjku, a istovremeno su vrlo robusne i čvrsto stoje na glavi; gumeni delovi, na dodir, pružaju osećaj kože izuzetne mekoće, a moguće ih je koristiti i za slušanje muzike sa zavidnim kvalitetom zvuka.

 Gejmerski i kancelarijski miševi su veoma precizni, mogu se koristiti na skoro svakoj vrsti podloge, bežični modeli se veoma lako uparuju sa uređajima najrazličitijih proizvođača, više modela ima različite funkcije, koje se lako aktiviraju i jednostavne su za upotrebu. Većinu opcija je – čak i onima koji nemaju mnogo iskustva sa perifernim uređajima – moguće koristiti gotovo intuitivno i bez konsultacije uputstva.

JOIE DE VIVRE

GEJMERSKA-FOTELJA-MAURICS  Uopšte, svi Qware uređaji su prijatni za upotrebu, pružaju osećaj lakoće korišćenja i upravljanja, udobnosti i pouzdanosti, poput omiljene fotelje ili najdraže majice; navode vas da sa njima stvorite lični odnos – mnogo dublji od onog na koji smo navikli sa elektronskim uređajima koje svakodnevno koristimo.

 Qware je digitalni ekosistem i robna marka koja se po svim svojim karakteristikama može upoređivati, a u puno segmenenata – po kvalitetu, dizajnu i ergonomiji – i prevazilazi najpoznatije svetske brendove u pojedinačnim kategorijama proizvoda; robne marke kao što su Razer, Sony, Logitech ili Apple, i sve to po znatno nižim cenama u odgovarajućim klasama uređaja. Jednom rečju: dobijate uređaj visoke i najviše klase, po ceni uređaja srednje klase.


QWARE-PHOENIX-GEJMERSKI-MIS  Qware proizvodi su koncipirani tako da odgovore svim potrebama i zadacima, da se mogu uklopiti u svaki kućni i poslovni ambijent, da ispune i prevaziđu očekivanja i najizbirljivijih korisnika, a da pritom – pre svega cenom – budu dostupni što većem broju ljudi. Naša je ocena da su tvorci Qware brenda i kreatori pojedinačnih proizvoda, u svemu što su sebi postavili kao zadatak – u potpunosti uspeli.

 U svojoj suštini Qware je tipično holandski brend. Drugi Evropljani za Holanđane kažu da su, pre svega, potpuno iskreni, pouzadni, otvoreni i da nemaju predrasuda. Qware je ove osobine odveo i korak dalje, pa slobodno možemo reći da ćete kupovinom bilo kog njihovog proizvoda dobiti više, lepše i bolje od onoga što ste očekivali, da ćete zavoleti Qware, jer se na ovu robnu marku možete osloniti, bilo gde i bilo čime da se bavite, bez obzira na to kojim digitalnim hobijem ispunjavate svoje slobodno vreme i koje ciljeve ste sebi postavili. Qware je tu – iz Holandije s ljubavlju – za sve nas.

 Qware je digitalni deo holandske idile – ravnice i mora, vetrenjača i šarenih polja punih cveća – i, kada budete koristili neki od proizvoda, razumećete zašto je najbolja reklama za Qware – isprobati proizvod ove robne marke.

QWARE - NOVA ROBNA MARKA ZA KANCELARIJE I GEJMERE

Servis racunara, BGD racunarski centar, servis laptopova

QWARE BRADFORD - RETRO JE PONOVO U MODI →

← SCHENKER – MULTIMEDIJI i VIRTUELNA REALNOST

Podeli:

servis racunara